Gästblogg

Ville bara göra ett litet inlägg så det händer något här i Fannys blogg liksooooom!

Jag älskar Fanny hon är finis. Var bara det puuusss!

XOXO din föreviga vän Camilla


congratulation

Idag fyller min otroligt fina vän Camilla Ohlsson! Ett riktigt stort grattis till dig min finaste, du är värd så sjukt mycket i mitt liv att jag skulle göra vad som helst för att inte förlora dig! Alla våra kvällar vi haft tillsammans och alla dagar. Allt har varit så sjukt underbart, ångrar ingenting med det!
grattis och jag älskar dig min soffliggare! ♥

image description
<3333333333333333

LOVISA GÖRANSSSSSSSSON

åh är med en av mina favoriter nu, vi håller på att fixa i ordning oss lite inför en grym dejt på creperiet. Ska bli riktigt mysigt, kvällen lär sluta ännu mysigare när jag har henne brevid mig i sängen.. hehe!
PUSSS

it´s a mandown it´s rihaannaaaaa

Var uppe i Sthlm för att kolla på Rihanna i onsdags! Grym stämmning innan, 3 meter från scenen och allt var underbart. Tills en gubbe kom och sa att konserten är inställd för hon blivit sjuk. Måste ju vara ett skämt, med stor besvikelse fick 13 000 lämna globen..
Blev en hel del shopping också faktiskt! :) Orkar dock inte visa vad, men ni lär märka det om det kommer någon bild på bloggen!
Kvällen består utav att min andra halva kommer in till mig, ska bli riktigt mysigt faktiskt! Feta mycket idol tittande och sedan kanske träffa vår vän hedvig! Mysigt!
PUSS
Rätt fräsch babe jag har ändå!

Rihanna

Imorgon blir det uppstigning väldigt tidigt, alldeles för tidigt egentligen... Men det får det vara värt, en helkväll med Rihanna är inte så dumt!
Åker upp med hela familjen men blir bara Rihanna med syster! Blir även en hel del shopping vilket är underbart!
Godnatt, sov söött!!


RSS 2.0